Masajul mainilor si picioarelor

Zonele de masaj corespondente ale mainilor

Mainile au cea mai larga reprezentare la nivelul creierului uman, tocmai pentru ca au si cea mai fina senzitivitate si motilitate, urmate de limba si buze. Nu-i de mirare deci ca tot ele contin si cele mai importante arii reflexogene, fiind cel mai des utilizate in reflexoterapie.

Zonele de masaj corespondente ale picioarelor

Talpile si picioarele, asa cum se vede din graficelel de mai sus, acopera in mare parte arii reflexogene corespondente cu sistemul nervos vegetativ, fiind utilizate mai frecvent in reflexoterapie pentru afectiuni spcifice.

Intreaba specialistul reflexoterapeut

Desi am facut si eu reflexoterapie la domiciliu si pot spune ca m-a ajutat, cred ca cel mai bine poti afla despre reflexoterapie direct de la cineva care practica aceasta terapie, drept pentru care va invit sa cititi articolele de specialitate de pe site-ul ReflexoterapieLaDomiciliu.ro Puteti trimite direct un mesaj specialistului reflexoterapeut din pagina Contact.

reflexoterapie la domiciliu in bucuresti si ilfov

Cel mai mult apreciez personal la reflexoterapie faptul ca este la indemana oricui, este total neinvaziva si are efect adesea mai frecvent decat tratamentele medicamentoase consacrate. Tine doar de noi sa ne orientam, sa nu ne lasam orbiti de reclame si sa ne informam corect atunci cand alegem o terapie sau alta. Terapia Bowen este tot un fel de reflexoterapie, ca si TFL.

Cu respect,

Dr. Daniel Ganea

Medic de familieEcografieConsultatii medicale la domiciliu

http://FACEBOOK.com/ConsultatiiLaDomiciliu



Comunitatea Oamenilor Sanatosi

Tag-uri:, , , , , , , ,