Contact

Din echipa ConsultatiiLaDomiciliu.ro fac parte medici specialisti, profesionisti wellness, psihologi specializati in logopedie pediatrica si psihoterapie, medici de familie, medici specialisti pediatrie, kinetoterapeuti, maseuri, care au program de vizita pentru consultatii la domiciliu in functie de necesitatile pacientilor.

Vino in Comunitatea ConsultatiiLaDomiciliu pe Facebook

Pentru a putea oferi clientilor si pacientilor o gama completa de servicii de de sanatate si wellness, ConsultatiiLaDomiciliu.ro ofera conditii de colaborare avantajoase pentru medici tineri si medici rezidenti cu drept de libera practica. Colaborarea include promovarea gratuita a serviciilor si numelui specialistilor pe site si in campaniile de publicitate, includerea serviciilor respective in pachetele wellness oferite pacientilor si posibilitatea incheierii unui contract cu CNAS de care vor beneficia pacientii asigurati.

Puteti posta intrebari si comentarii folosind adresa dvs de email sau direct din contul de Facebook. Va voi raspunde cat de curand folosind datele de contact pe care le-ati furnizat (adresa de email nu va fi facuta publica sau folosita in alt scop).

Cu respect,

Dr. Daniel Ganea

Medic de familieEcografieConsultatii medicale la domiciliu

http://FACEBOOK.com/ConsultatiiLaDomiciliu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: